FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Jedálenské vitríny a príborníky

Jedálenské vitríny a príborníky

S vracajúcimi sa trendami v oblasti nábytku zažívajú svoj rozmach aj luxusné jedálenské vitríny a príborníky. Na tieto dizajnovo nádherné kusy solitérov boli hrdí naši prarodičia a dnes sa opäť tešia veľkej obľube a to naozaj právom. Nič totiž neskrášli jedáleň tak dokonale ako presklenená vitrína s dekoratívnym porcelánom či vkusný príborník.
Ich využitie je samozrejme mnohostranné. Do jedálenskej vitríny ukladáme nielen tanierové súpravy či šálky, ale môžu poslúžiť aj na vystavenie rôznych vzácnych suvenírov, sošiek či iných ozdobných predmetov. Popri estetickej funkcii sú príborníky praktické aj tým, že poskytujú dostatočný priestor na odkladanie riadu, príborov a ďalších doplnkov potrebných pri servírovaní jedla.
Luxusná vitrína a príborník majú byť pýchou interiéru, sú skutočne reprezentatívnymi kusmi nábytku s vlastnou eleganciou, umeleckým prevedením, či výtvarnosťou.
Jedálenská vitrína by mala byť dominantou v miestnosti a spolu s ostatným nábytkom zosúladiť interiér ako originálny celok.
Príborník zase naopak buď dotvára celkový dojem izby, alebo odlišným prevedením vynikne ako originálny akcent.
Vďaka veľkému výberu dizajnových vitrín a príborníkov si ľahko vyberiete tie, ktoré sa najlepšie budú hodiť do prostredia vašej jedálne.

 

                                                      Vitrína Norwich vo vidieckom štýle                             Vintage vidiecky príborník Wells                            Provensálska vintage vitrína Village
Prepychové vitríny v provensálskom štýle odrážajú vzor nábytku francúzskeho vidieka charakteristického prostou jednoduchosťou a jemnosťou s prevažujúcim odtieňom jemnej levanduľovej, smotanovej, či bielej farby.
Vo vidieckych jedálňach s domáckou a prívetivou atmosférou skvele vyniknú aj vintage príborníky a vitríny s patinou a starým efektom v sivom či off-white odtieni.

 

                                                                         Koloniálny príborník  Goa                        
Koloniálnymi vitrínami a príborníkmi si zariaďujú jedálne najmä cestovatelia a ľudia uprednostňujúci prírodné materiály. Vitríny v koloniálnom štýle patria k nábytku kombinujúceho vplyvy exotických kultúr a európskych slohov.

 

                                                                                     Luxusná jedálenská vitrína Spartan z retro 70.rokov                                                                                         

Moderné jedálne zaujímavo skrášlia čoraz populárnejšie retro a industriálne štýlové príborníky s vitrínami využívajúce materiál ako kov, koža či masívne drevo.

 


                                                                     Luxusny rustikálny príborník Neuvas                      Rustikálna vitrína so španielsko - francúzskymi prvkami

Medzi populárne interiérové štýly patrí taktiež rustikálny štýl s prepychovým dizajnom nábytku, na ktorom sa vynímajú ručne vyrezávané dobové prvky a kované doplnky. Rustikálne vitríny sú prevažne vyrábané z kvalitného masívneho dreva a každá jedna má svoj originálny a jedinečný vzhľad. Rustikálne príborníky a vitríny navodia v celej domácnosti útulnosť a pocit návratu k tradíciám.

                                                         

                                                                                                   Príborník Giant            

                                                                                                                 
Luxusné moderné príborníky v rovných líniách s nenápadným dizajnom sú vhodné pre minimalistické či škandinávsky ladené priestory s jednoduchým nábytkom, ktorému dodajú eleganciu a vkus.

Inšpirujte sa našimi luxusnými vitrínami a príborníkmi, ktoré sú viac než len dizajnovým a praktickým priestorom pre Vaše jedálne.




Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti