FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Sklenený nábytok do jedálne, pracovne a obývačky

Sklenený nábytok do jedálne, pracovne a obývačky

Sklenený nábytok je dnes veľmi populárny pri zariaďovaní moderných interiérov, verejných hotelových či kancelárskych priestorov a dizajnových administratívnych budov. Je skvelým riešením do priestorov, ktoré si vyžadujú optické zväčšenie z rôznych dôvodov. Skleneným nábytkom sa vďaka priehľadnosti skla dosiahne vzdušného efektu v miestnostiach, kde ho umiestnite. V takto zariadených interiéroch sa môžete cítiť voľne aj v prípade, ak sa nejedná rozmerovo o veľkú miestnosť.


Sklo využité na výrobu takéhoto nábytku je vysoko kvalitné a odolné, takže sa nemusíte báť o jeho stabilitu či trvácnosť. Tvrdené, respektíve temperované sklo väčšej hrúbky použité pri výrobe nábytku zabezpečuje jeho stabilitu a trvácnosť. Temperované sklo sa vyrába tak, že prechádza vysoko-tepelnou úpravou a to mu dodáva odolnosť, ktorú bežné sklo nemá. Tento výrobný proces zabezpečuje, že môžete pokojne používať váš sklenený jedálenský stôl či iný sklenený nábytok a nemusíte sa obávať, že by došlo k jeho rozbitiu alebo popraskaniu.


Sklenený nábytok možno umiestniť do rôznorodo ladených priestorov, či už sa váš interiér nesie v modernom, minimalistickom, škandinávskom či art-deco štýle. Dá sa výborne kombinovať s kovovými prvkami či doplnkami, rôznymi poťahovými látkami a rôznymi farbami ako je napríklad zlatá, čierna, tmavomodrá, alebo inými výraznými odtieňmi.


Sklenený nábytok do obývačky

Do moderných obývačiek sú vhodné napríklad sklenené konferenčné stolíky z kolekcie Ghost. Priehľadné sklo, jeho hladký povrch, zaoblené rohy a čisté línie vyčaria u vás krásny minimalistický nádych a vašu miestnosť štýlovo prevzdušnia. Ich prevedenie v dnešnej dobe už nepredstavuje riziko ani v prípade že s vami v domácnosti bývajú aj malé deti. Hrany skleneného nábytku sú opracované a bezpečné.

Oválny sklenený konferenčný stolík Ghost

Oválny sklenený konferenčný stolík Ghost


Sklenené stolíky do obývačky sada 2ks

Sada 2 sklenených konferenčných stolíkov Ghost


Pre tých, ktorý túžia po niečom výraznejšom, máme pestrú ponuku skleneného nábytku s chrómovými prvkami. Táto kombinácia materiálov vytvorí štýlový súlad a krásne doladí každú modernú obývačku.


Viac inšpirácie nájdete na našej stránke v sekcii skleneného nábytku tu: sklenený nábytok estila


Sklenený nábytok do pracovne

Sklenený pracovný stôl do kancelárie alebo pracovne patrí tiež medzi vynikajúcu voľbu hlavne pre tých z vás, ktorí majú pri práci radi poriadok a čisté prostredie. Sklenený písací stôl dodá vašej pracovni eleganciu a štýl. V prípade, ak sa rozhodnete pre priehľadný pracovný stôl, tak navyše vašu pracovňu opticky presvetlí a pocitovo ostane vzdušná aj keď ide o rozmerovo o menšiu miestnosť.

Sklenený pracovný stôl s červeným kobercom

Sklenený písací stôl vyrobený z jedného kusu skla 


Sklenený kancelársky stôl rohový

Sklenený kancelársky stôl rohový

 

V každej pracovni je potrebné pouvažovať aj nad úložným priestorom pre vaše knihy či šanóny. Preto by ste na nábytok s týmto účelom nemali zabudnúť a skúsiť sa poobzerať po sklenenej knižnici alebo sklenom regáli. Zaujímavou a štýlovou sa stáva aj kombinácia chrómu so sklom, čo sklenenému nábytku dodáva aj vizuálny pocit stability. Chrómové prvky na sklenenom nábytku svojim strieborným odleskom príjemne dopĺňajú sklenené časti tohto nábytku.

Luxusný sklenený písací stolík s chrómovými nožičkami

Sklenený písací stolík pre váš homeoffice




Sklenený nábytok do jedálne

Jedálenské stoly zo skla sú príjemnou voľbou pre zariadenie jedálne pre tých z vás, ktorí miluju moderný a minimalisticky dizajn. Pri výbere jedálenského stola však nezabudnite na jeho funkčnosť a preto si zvážte, koľko vás bude za stolom stolovať. Ak zariaďujete jedáleň pre štyri osoby, dobrou voľbou je okrúhly jedálenský stôl zo skla alebo štvorcový sklenený jedálenský stôl. Pre väčší počet stolujúcich osôb sa radšej priklonte k obdĺžnikovému jedálenskému stolu. Netreba tiež podeceňovať výber jedálenských stoličiek a je vhodné ich farebne doladiť k ďalším kúskom nábytku vo vašej jedálni.


Luxusný sklenený jedálenský stôl Cromix 200cm

Luxusný sklenený jedálenský stôl Cromix 200cm


Sklenený jedálenský stôl s bielou podnožou

Sklenený jedálenský stôl s dizajnovou bielou podnožou v tvare vlny


Ďalšiu inšpiráciu nájdete na našej stránke v sekcii skleneného nábytku na nasledovnom odkaze: sklenený nábytok estila


Stolové lampy zo skla

Ak do vášho interiéru hľadáte len niečo menšie na doplnenie, zútulnenie či doladenie príjemnej atmosféry, môžete si vybrať aj z našich stolových lámp zo skla. Luxusné stolné lampy sú výborné nielen na zútulnenie priestorov svojím svetlom, ale svojím jedinečných dizajnom môžu obohatiť celkový estetický vzhľad miestností. Telo zo skla pôsobí elegantne a nadčasovo.  Na výber máme rôzne tvary, ktoré nádherne zažiaria na vašich príručných či nočných stolíkoch.



DIzajnová stolová lampa Perugia so skleneným telom Stolová lampa s telom zo skla BolognaLuxusná sklenená stolová lampa Roma


Stolové lampy z fotografií: Sklenená stolná lampa Perugia (MLV16401), Luxusná sklenená lampa Bologna(MLV15301), Luxusná stolová lampa Roma(MLV16396).

 


Ďalšiu inšpiráciu nájdete na našej stránke v sekcii skleneného nábytku na nasledovnom odkazesklenený nábytok estila


tím estila.sk



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti