FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože

Luxusný kožený nábytok sa vyznačuje najmä jednoduchou a versatilnou možnosťou kombinovania s rôzne štýlovo ladenými interiérmi. Či už hľadáte nábytok do koloniálneho, industriálneho alebo vintage interiéru v našej ponuke si určite  nájdete to pravé. Podľa štúdie z roku 2018 je každoročne 35% z predaného čalúneného nábytku tvorených koženým nábytkom, čo len dosvedčuje jeho neustálu obľúbenosť a vieru zákazníkov práve v tento druh nábytku.

Výhodami kožného nábytku z pravej kože je predovšetkým jeho vysoká kvalita a dlhá životnosť. Kožený nábytok je nadčasovou záležitosťou, ktorá sa teší popularite už dlhé desaťročia a z módy snáď nikdy nevyjde. Luxusný kožený nábytok dodáva miestnostiam, do ktorých jednotlivé kúsky umiestnite veľmi luxusný a drahý vzhľad.

V našej ponuke nájdete ako vysoko kvalitný a finančne náročnejší kožený nábytok potiahnutý hovädzou kožou, tak i jeho environmentálne priaznivejšiu a vegánsku alternatívu v podobe dostupnejšej ekokože. Vďaka ekokoži, ktorú si však nemýľte s koženkou, si teraz môže dovoliť kožený nábytok každý.

V našej širokej škále produktov z kategórie koženého nábytku nájdete nielen typické kožené kreslá, ušiaky či sedačky no i kožné doplnky ako sú príručné stolíky alebo stojany na noviny. Neopomíname ani taburetky, jedálenské stoličky či dokonca kožou potiahnuté nočné stolíky a rámy zrkadiel pre skutočných fajnšmekrov.

Kožené sedačky, dvojsedačky či trojsedačky dodajú luxusný vintage a honosný nádych s aspektom váženej elegancie tmavo farebne ladeným pánskym klubom či reprezentačným priestorom firiem. Na druhú stranu kožené ušiaky v svetlých obývacích izbách budú pôsobiť klasicizujúco a zvlášť dobre sa budú vynímať pri kombinovaní s klasickým nábytkom a klasickými doplnkami odkazujúcimi na antickú tradíciu.

 

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti