FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná provensalská čalúnená biela jedálenská stolička Antic Blanc s klasickým vyrezávaním 107cm

EM31940

Dizajnová provence jedálenská stolička Antic Blanc je skutočným klenotom medzi jedálenským nábytkom. Svojou pohodlnosťou a štýlovým dizajnom si zaslúži miesto v každej elegantnej jedálni. Čalúnenie vo svetlo béžovej farbe pridáva do interiéru jemnosť a eleganciu, čo krásne kontrastuje s bielym dreveným základom.

Očarujúce dekoratívne prvky na stoličke dotvárajú jej jedinečný vzhľad a pridávajú šarm každému stolu. Vyrobená z masívneho mahagónového dreva je táto stolička nielen nádherná, ale aj mimoriadne odolná voči opotrebeniu, čím sa stáva dlhodobou investíciou do kvalitného nábytku.

Kombinujte stoličku Antic Blanc s ďalšími kúskami tejto štýlovej kolekcie nábytku a vytvorte si tak jedinečný a súvislý dizajn vášho jedálneho priestoru. Nechajte sa očariť jej eleganciou a štýlom a užívajte si pohodlné a štýlové jedálenské zážitky v každej príležitosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

359,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Antic Blanc

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Klasický štýlový nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske jedálne ►Kolekcia bieleho provensálskeho nábytku Antic Blanc ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Provensálske jedálenské stoličky ►Provensálsky nábytok do kuchyne ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Béžová ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti