FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný jedálenský stôl Malen v oválnom tvare s vidieckym nádychom z masívneho dreva v hnedej farbe 200 cm

EM31869

Luxusný moderný jedálenský stôl Malen v oválnom tvare predstavuje spojenie elegantného moderného dizajnu s príjemným vidieckym šarmom. Vyrobený z masívneho dreva v hlbokom odtieni hnedej farby, tento stôl vyžaruje pocit tepla a prirodzenosti, čo dodáva miestnosti útulnú atmosféru.

Jeho dizajn je založený na vyskladaných latiek masívneho dreva, pričom ich odtiene sa striedajú v tónoch okrovej žltej a okrovej hnedej čím sa zmenšuje monotónnosť a pridáva stolu živý a zaujímavý vzhľad. Každá latka je starostlivo vybraná a premyslene umiestnená, čo podčiarkuje jeho kvalitu a štýlovosť.

S oválnym tvarom a kapacitou pre šesť až osem osôb je tento stôl ideálnym miestom pre rodinné večere, oslavy alebo priateľské stretnutia. Jeho priestor ponúka dostatok miesta na pohodlné usadenie hostí, pričom zároveň vytvára priateľskú atmosféru pre príjemné spoločenské chvíle.

Celkový dojem z tohto stola je jedinečný a štýlový. Jeho kombinácia moderného dizajnu a vidieckeho šarmu ho robí výnimočným doplnkom do každého jedálenského priestoru, ktorý sa snaží dotvoriť atmosféru elegancie a pohodlia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Oválne jedálenské stoly

►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Oválny ►S jednou nohou ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango