FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná čierna vintage štvordverová vitrína Zena Noir so skrinkami a zásuvkami v spodnej časti 205 cm

EM32033

Luxusná vitrína Zena Noir vám poskytne bohatý úložný priestor a zároveň vnesie do vašej obývačky či pracovne sofistikovaný vizuálny prvok. Má moderne pôsobiacu lineárnu siluetu a v kombinácii s univerzálnou čiernou farbou je elegantným a distingvovaným nábytkom. Je vyrobená z kvalitného masívneho mangového dreva, ktoré vám vďaka svojej pevnosti zaručí odolnosť a dlhú výdrž nábytku.

Vrchná časť je rozdelená na dve jednodverové skrinky po bokoch a dvojdverovú skrinku v strede. Úložný priestor je predelený dvomi policami, ktoré maximalizujú jeho kapacitu. Je zdobená prečnievajúcou rímsou s diagonálne zošikmenými hranami a vyrezávaným lineárnym reliéfom. Tento detail v kombinácii s tabuľovým dizajnom dvierok dodáva vitríne nádych vidieckeho štýlu. Sklenená výplň dvierok vám umožňuje vystaviť vaše obľúbené knihy či dekorácie, ktoré tak budú chránené pred prachom.

Spodná časť vitríny vám zasa poskytuje veľké množstvo uzavretého úložného priestoru. Skladá sa z jednodverovej a dvojdverovej skrinky, ktoré sú predelené  policou. Na strane sa tiež nachádzajú štyri nad sebou umiestnené zásuvky. Vitrína má rozšírenú podstavu, čo jej zaručuje výbornú stabilitu. Dvierka a zásuvky majú kazetový reliéf, ktorý výborne dopĺňa geometrické zdobenie a štruktúry vrchnej časti.

Úchytky sú mosadzné s patinou, čo pôsobí šarmantným vintage dojmom, ktorý ešte podporuje zámerne zošúchaný čierny náter. Interiér skrinky má svetlú hnedú farbu prírodného dreva, čo príjemne kontrastuje s vonkajšou povrchovou úpravou a svetlejšie farba zároveň nechá vyniknúť vystavené predmety.

V pracovni môžete vitrínu doplniť písacím stolom vo vintage štýle v tmavých odtieňoch. V obývačke sa skvele prepojí aj s nábytkom z masívneho dreva, pri ktorom vynikne vnútorný prírodný prvok. Môžete tiež pridať ďalší nábytok z kolekcie Zena Noir, ktorý nájdete v našej ponuke. V kuchyniach vo vidieckom štýle zasa zastúpi funkciu kredenca.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

4 995,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Zena Noir

Podobné produkty Jedálenské vitríny

►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Čierna ►Drevo / Masív - Mango ►Kolekcia nábytku vo vintage štýle Zena Noir



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti