FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna talianska dvojdverová vitrína v bielej farbe s vyrezávaným zdobením 220 cm

EM31727

Luxusná rustikálna vitrína, navrhnutá od talianskeho výrobcu, je klenotom každého interiéru, kombinujúc tradičnú eleganciu s praktickou funkčnosťou. S jej dvojdverovým posuvným systémom a úložným priestorom, ktorý kombinuje dve skrinky a tri zásuvky v spodnej časti, ponúka bohaté možnosti pre organizáciu a prezentáciu vašich cenností.  Je vyzdobená precíznym ručným vyrezávaním po jej okrajoch ,ktore je inšpirované klasickým nábytkom z minulých storočí čo vitríne dodáva barokový nádych.

Posuvné dvierka vitríny umožňujú ľahký prístup k vnútornému priestoru, zatiaľ čo transparentné panely ponúkajú neprerušený výhľad na uložené predmety, či už ide o porcelánové súpravy, rodinné dedičstvá, knihy alebo dekoratívne predmety. Transparentné časti sú navrhnuté tak, aby maximalizovali vizuálnu dostupnosť a zároveň chránili obsah pred prachom a poškodením.

V spodnej časti sa nachádzajú dve bočné skrinky, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre ďalšie skladovanie, ako sú tabule, obrusy alebo sezónne dekorácie. Medzi týmito skrinkami sú umiestnené tri zásuvky, ideálne pre menšie predmety a príslušenstvo, ktoré vyžadujú organizované a ľahko dostupné uloženie.

Vitrína je majstrovským dielom rustikálneho dizajnu, odrážajúcim bohatú taliansku tradíciu a remeselnú zručnosť. Jej povrch a detaily sú vypracované s maximálnou starostlivosťou, aby zvýraznili prírodnú krásu materiálov a pridali charakteristický rustikálny nádych. Celkový dizajn, spájajúci praktickosť s estetickou pôsobivosťou, robí z tejto vitríny nielen úložný kúsok nábytku, ale aj dekoratívny prvok, ktorý pridáva každému priestoru pocit tepla, histórie a talianskeho šarmu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

4 795,00 € s DPH

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Klasické a rustikálne vitríny

►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Sklo ►Biela ►Strieborná ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Klasické a rustikálne vitríny



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti