FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny okrúhly príručný stolík Norse v prírodnej teplej hnedej farbe z mindi dreva

MLV16161

Príručný stolík Norse bude elegantným doplnkom vašej obývačky či pracovne. Je vyrobený z kvalitného exotického mindi dreva, ktoré sa často používa pri výrobe nábytku v koloniálnom štýle, vďaka jeho jedinečnej farbe a lesku.

Silueta stolíka je jednoduchá a nadčasová. Dominujú v nej oblé tvary a krivky. Vrchná doska má okrúhly tvar a hladký povrch, na ktorom vyniká nádherný prírodná kresba letokruhov. Štyri nožičky sú rovné a mierne zošikmené. V spodnej časti ich spája krížová podstava, ktorá dodáva stolíku zaujímavý vizuálny prvok.

Hnedá farba dreva s teplými podtónmi získava vďaka lesklému povrchu zlatistý nádych, ktorý dodáva nábytku luxusný vzhľad. Výborne sa tak hodí ku koženej sedačke či kreslu. Pridaním starožitne pôsobiacich doplnkov, ako napríklad máp, glóbusov či figúr vytvoríte exkluzívny koloniálny vzhľad.

Stolík môžete doplniť aj ďalším nábytkom z masívneho dreva, alebo rovnakej kolekcie Norse, ktorý nájdete v našej ponuke. Pridaním živých zelených rastlín ešte zdôrazníte krásu prírodných materiálov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

139,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Okrúhly ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Príručné stolíky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti