FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné a dizajnové príručné stolíky

Dizajnové a luxusné príručné stolíky slúžia na umiestnenie do rohu, ako samostatne stojace, prípadne  sú vhodné pod stolnú lampu, prípadne pre položenie vecí dennej potreby. Niektoré typy sú vhodné aj ako dizajnové konferenčné stolíky do menších priestorov. V sekcii nájdete rôzne typy luxusných príručných stolíkov v rôznych štýloch, napríklad moderné príručné stolíky, koloniálne príručné stolíky, rustikálne príručné stolíkyvintage príručné stolíky, provensálske príručné stolíky. Vyrobené sú z rôznych materiálov.

Príručný alebo servírovací stolík môže byť nielen štýlovým doplnkom interiéru, ale aj veľmi praktickým pomocníkom. Drobný stolík na kolieskach uľahčí a urýchli servírovanie vašich obľúbených jedál, čo oceníte najmä pri početných návštevách, ale aj v bežný deň. Nespornou výhodou mnohých z nich je tiež možnosť oddeliť podnos a vychutnať si tak jedlo napríklad priamo v posteli.

Klasické príručné stolíky sú zasa vďaka svojim menším rozmerom skvelo využiteľné najmä v menších priestoroch, kde skvelo poslúžia aj ako konferenčné stolíky. Správne zvolený odkladací stolík dokáže aj napriek svojej menšej veľkosti miestnosti dodať zaujímavý prvok, preto sa nebojte ani odvážnejších, dizajnových kúskov, ktorých v našej ponuke nájdete naozaj veľa.

Pre fanúšikov moderného zariadenia ponúkame širokú škálu dizajnových stolíkov, od minimalistických, lakovaných kúskov, až po štýlové kovové konštrukcie v industriálnom, art-deco alebo škandinávskom štýle. Milovníci prírodných materiálov a originálneho dizajnu si zasa určite prídu na svoje pri jedinečných štýlových príručných stolíkoch z kusov prírodného dreva alebo achátu.

Pokiaľ však preferujete klasiku, určite si svojho favorita nájdete medzi množstvom elegantných príručných stolíkov z masívneho dreva v rustikálnom, koloniálnom alebo vidieckom štýle. Ak však naopak túžite po kúsku, ktorý na prvý pohľad upúta a vzbudí dojem luxusu, skvelým tipom sú napríklad neprehliadnuteľné zrkadlové stolíky s barokovým nádychom, ktoré vďaka zrkadlovému povrchu miestnosť krásne presvetlia.

Pokiaľ vás naša ponuka luxusných príručných a servírovacích stolíkov zaujala, no máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať emailom alebo telefonicky, alebo navštívte náš showroom, kde vám ochotne poradíme a pomôžeme pri výbere toho správneho kúsku do vášho interiéru.

Príručné stolíky z dreva
Príručné stolíky z dreva
Lesklé a kovové príručné stolíky
Lesklé a kovové príručné stolíky
Sklenené príručné stolíky
Sklenené príručné stolíky

Zľava -19 %

Zľava -9 %

kolekcia

Štýlový stolík Terra II

69,07 € 75,90 €



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti