FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálne kožené kreslo Olympus s vintage nádychom a kovovou čiernou konštrukciou 79 cm

EM31934

Industriálne kožené kreslo Olympus s vintage nádychom je charakteristickým kúskom nábytku, ktorý prináša do vášho interiéru kombináciu elegancie a industriálneho štýlu. Jeho kovová čierna konštrukcia a kožené čalúnenie na operadle a sedadle dodávajú tomuto kreslu osobitný vzhľad a šmrnc. Čalúnenie je na opierke chrbta prešívané a vzhľadovo pripomína opotrebovanú kožu, čo dodáva kreslu vintage zostarnutý nádych.

Kreslo je zároveň odvážne a elegantné, so všetkými čistými líniami a konštrukčnými detailmi, ktoré spolu tvoria harmonický celok. Kovová konštrukcia prináša do miestnosti industriálny pocit a robustnosť, zatiaľ čo kožené čalúnenie na operadle a sedadle dodáva pohodlie a luxusný dotyk.

Kreslo Olympus je ideálne pre tých, ktorí hľadajú kombináciu tradičného šarmu s modernou eleganciou. Jeho vintage nádych pridáva do miestnosti špeciálnu atmosféru starých časov, zatiaľ čo jeho industriálna konštrukcia ju zaraďuje medzi moderné kúsky nábytku.

Umiestnite kreslo do vášho obývacieho priestoru, pracovne alebo štúdia a užívajte si jeho jedinečný vzhľad a pohodlné sedenie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

200,15 € s DPH

Znížená cena!

219,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Sivá ►S opierkami ►Atypický ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti