FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívne hnedé kreslo Vita Naturale s eko-koženým čalúnením 75cm

EM31759

Luxusné hnedé kreslo Vita Naturale sa pýši elegantným moderným prevedením, ktorý spája tradičný taliansky dizajn s funkčnosťou a pohodlím. Toto moderné kreslo, čalúnené kvalitnou ekokožou v zemitej hnedej až staroružovej farbe, je nielen štýlovým, ale aj pohodlným doplnkom do Vášho domova.

Jeho robustná konštrukcia z jaseňového masívneho dreva v orechovej farbe dodáva kreslu stabilný a pevný základ, zatiaľ čo mäkké sedadlo a operadlo s výplňou z polyuretánovej peny poskytujú maximálne pohodlie pri sedení

Perfektná kombinácia eko-kože a masívneho dreva robí z kresla Vita Naturale perfektnú voľbu pre tých, ktorí hľadajú teplý a sofistikovaný nádych vo svojej obývacej izbe, kancelárii, alebo spálni.

Doprajte si perfektný moderný nábytok pre Váš interiér s luxusným kreslom Vita Naturale v nadčasovom modernom prevedení.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

809,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Kreslá ►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti