FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové a luxusné taburetky a podnožky

Štýlové a luxusné taburetky a podnožky z našej ponuky pre doplnenie variabilného miesta na sedenie vo vašich obývacích izieb. Inšpirujte sa širokou ponukou štýlových taburetiek vhodných pre rýchle doplnenie počtu miest na sedenie pre strávenie času s priateľmi u Vás na  návšteve. V našej ponuke ponúkame kvalitné a luxusné taburetky vyrobené z kvalitných látkových poťahov ale aj luxusné kožené taburetky pre najnáročnejších zákazníkov. Taburetky z našej ponuky môžete využiť pre zariadenie nábytkom v modernom štýle bývania, rustikálnom štýle bývania, provensálskom štýle bývania ale aj klasickom vidieckom štýle bývania.

Dizajnová taburetka je vďaka svojim menším rozmerom praktickým a vďačným pomocníkom v každej domácnosti. Originálna a štýlová taburetka okrem toho miestnosti často dodá aj zaujímavý prvok a plní tak aj dekoratívnu funkciu, preto sa nebojte pri voľbe taburetky experimentovať a určite dajte šancu aj nekonvenčným, dizajnovým taburetkám alebo napríklad zvoľte kúsok výraznejšej farebnosti, ktorý môže kontrastovať so zvyškom zariadenia. Dobrá a osvedčená voľba môže byť napríklad taburetka v retro štýle.

Naša široká ponuka kvalitných a originálnych taburetiek uspokojí fanúšika akéhokoľvek štýlu a materiálu. Nájsť u nás môžete taburetky rôznych materiálov, od mäkkých pohodlných textílií až po drevo či kov a taktiež kúsky v jemných a decentných, ale aj pestrých farbách.

Fanúšikovia moderného a dizajnového nábytku si môžu vybrať zo širokej ponuky jedinečných a dizajnových taburetiek, ktoré upútajú svojimi netradičnými tvarmi a materiálmi. Milovníci luxusu a elegancie si zasa prídu na svoje najmä medzi štýlovými kúskami klasických taburetiek, ktoré sú vyrobené z vysokokvalitných poťahov a odolného, masívneho dreva. Avšak aj cestovatelia a fanúšikovia koloniálneho štýlu, ktorí svoj interiér radi zapĺňajú autentickými kúskami, pripomínajúcimi ich zážitky z ciest si z našej ponuky budú vedieť vybrať. K dispozícii máme taktiež originálne a štýlové taburetky s etnickým nádychom, ktoré sú často vyrobené z exotických drevín.

Pokiaľ vás naša ponuka luxusných a štýlových taburetiek zaujala, no máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať emailom alebo telefonicky, alebo navštívte náš showroom, kde vám ochotne poradíme a pomôžeme pri výbere toho správneho kúsku do vášho interiéru.

Taburetky z dreva
Taburetky z dreva
Taburetky s čalúnením
Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti