FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný provensalský nočný stolík Vinny v bielej farbe s vintage nádychom 54 cm

EM32282

  • Luxusný nočný stolík sa nesie v provensalskom štýle , ktorý skrášli vašu spálňu a vnesie do nej vintage nádych. 
  • Vrchná doska stolíka má štvorcový tvar, ktorej bočné hrany sú jemne vyrezávané a zaoblené do príjemných línií. Nožičky majú bohaté zdobenie, ktoré je typické pre provensalský štýl. V strede stolíka je okolo nožičiek priestor čo dodáva dojem ich vyrezávania priamo do stolíka ako jeho súčasť. Naspodu sa nožičky mierne zužujú do zaobleného tvaru. Nočný stolík sa nesie v bielej farbe so zámerným opotrebovaným vizuálom. Stolík obsahuje tri zásuvky, ktorých povrch je vyrezávaný s miernym prehĺbením . Ako zaujímavý detail sú kovové záchytky taktiež pokryte bielou patinou s kovovým detailom v ich strede. Nočný stolík je vyrobený z kvalitného mangového dreva s drsným povrchom. 
  • Nočný stolík zapadne do vašej spálne, ktorá sa nesie v provensalskom, zámockom či vintage štýle kde ukáže svoj potenciál a spríjemní tak celkový interiérový dojem. Odporúčame stolík kombinovať s iným provensalským nábykom do spálne v svetlých farbách ako sú biela, krémová či béžová čo podčiarkne tento štýl. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

599,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Nočné stolíky z kovu

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Provensálske nočné stolíky ►Zámocký nábytok ►Štvorcový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Biela ►Drevo / Masív - Mango ►Nočné stolíky z dreva ►Nočné stolíky z kovu