FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný zrkadlový nábytok rozjasní váš interiér. Tu sú jeho hlavné výhody

Luxusný zrkadlový nábytok rozjasní váš interiér. Tu sú jeho hlavné výhody

Zdá sa vám váš interiér príliš fádny? Hľadáte spôsob ako mu dodať stratený šmrnc, no myšlienka kompletnej renovácie vás neláka? Dobrou správou je, že aj s malým rozpočtom sa dajú robiť veľké zmeny. Stačí len nájsť zaujímavé doplnky a vhodne ich skombinovať s originálnym kusom nábytku. A čo môže byť originálnejšie ako luxusný zrkadlový nábytok.

Luxusný zrkadlový nábytok možno nie je prvým, čo vám napadne pri pohľade na vašu staršiu spálňu či obývačku. Určite však nie je ani extravaganciou, ktorá vyžaduje špeciálny priestor alebo interiér. Práve naopak! Zrkadlový nábytok sa skvelo hodí ku každému dizajnu a štýlu. Ľahko ho preto pridáte do ktoréhokoľvek priestoru.

A to nie je všetko! Zrkadlový nábytok nie je len štýlovým dizajnérskym spestrením, ale aj funkčným riešením s množstvom praktických výhod. Čítajte ďalej a dozviete sa, prečo sa vám investícia do luxusného zrkadlového nábytku skutočne oplatí.

Zrkadlový nábytok do obývačky

1. Art-deco zrkadlový príborník Padme | 2. Art-deco luxusný zrkadlový konferenčný stolík Padme

Zrkadlový nábytok prinesie k vám domov viac svetla

Máte izbu, či dokonca celý byt, v ktorom je nedostatok prirodzeného svetla? Zrkadlový nábytok vám tmavé priestory pomôže presvetliť. Povrch zrkadlového nábytku je prirodzene reflexný. Znamená to, že akékoľvek svetlo, či už prirodzené alebo umelé, sa od neho odráža a vytvára tým akýsi nový "zdroj svetla".

Aby ste tento efekt dosiahli umiestnite váš obľúbený kus zrkadlového nábytku strategicky do blízkosti svetelného zdroja. Ak ste si napríklad vybrali zrkadlový konferenčný stolík, položte ho oproti alebo diagonálne k oknu. Celú miestnosť tým rozžiarite natoľko, že umelé svetlo nebudete počas dňa vôbec potrebovať.

Opticky zväčší malé priestory

Malé izby dokážu byť veľmi útulné. Čím je však priestor menší o to ťažšie je vybrať ten správny nábytok. Mnohé kusy vyzerajú skvelo v obchode, no v malom priestore to zrazu nie je to pravé orechové.

Zrkadlový nábytok je aj tu skvelou voľbou, nakoľko malé priestory opticky zväčšuje. Reflexné povrchy miestnosť presvetlia a otvoria, čím sa vyhnete pocitu stiesnenosti. Nástenné zrkadlá majú podobný efekt, ale prečo sa obmedzovať? Z malého bytu možno veľký byt nespravíte, no kúpou zrkadlového nábytku zmaximalizujete priestor, ktorý máte k dispozícii.

Luxusný okrúhly zrkadlový stôl Belfry

1. Luxusný zrkadlový okrúhly jedálenský stôl BELFRY | 2. Luxusný zkradlový príručný stolík Belfry

Ľahko sa kombinuje s inými doplnkami a nábytkom

Či už bývate vo vlastnom byte, dome alebo v prenájme, premaľovať celý priestor či vymeniť všetok nábytok, nemusí byť vždy možné.  Svoje nástrahy má aj snaha pridať zopár nových kusov nábytku do už zariadeného priestoru. Ak si pri výbere nedáte pozor, môžete skončiť s kúskom, ktorý bude v miestnosti pôsobiť, akoby do nej vôbec nepatril.

Pri zrkadlovom nábytku takýto problém mať určite nebudete! Jeho veľkou výhodou je totiž jeho ľahká kombinovateľnosť. Farbu stien, podlahy, či pohovky tak pri jeho kúpe nemusíte vôbec zvažovať. Váš nový zrkadlový stolík či komoda budú skvelo ladiť s akýmkoľvek nábytkom, ktorý už doma máte.

Zrkadlový nábytok je jednoduchý na údržbu

Možno si hovoríte: "Zrkadlový nábytok, komu by sa to už len chcelo čistiť?" Pravdou však je, že údržba iných, častejšie používaných materiálov, ako je napríklad drevo alebo čalúnenie, je oveľa náročnejšia. Neveríte?

Drevený nábytok sa vodou dokáže ľahko poškodiť a na jeho čistenie potrebujete špeciálne čistiace prostriedky. Na čalúnenom nábytku sa zase hromadí prach a srsť domácich zvierat, čo vyžaduje pravidelné vysávanie a kefovanie. Nehovoriac o škvrnách od jedla alebo nápojov, ktoré bez ďalších čistiacich prostriedkov neodstránite.

Na údržbu zrkadlového nábytku vám naopak postačí jednoduchá prachová handrička a bežný čistiaci prostriedok na sklo, ktoré sa nájdu v každej domácnosti.

Zrkadlový nábytok do obývacej izby

1. Luxusný zrkadlový príborník BELFRY II | 2. Luxusný zrkadlový konferenčný stolík BELFRY

Je nie len estetický, ale aj odolný a funkčný

Sklo pozná každý ako krehký materiál, ktorý sa ľahko rozbije. To je síce za určitých okolností  pravda, sklo ako také je však veľmi pevný materiál. V prípade zrkadlového nábytku ide navyše o sklo pripevnené k inému povrchu, čím sa jeho pevnosť a odolnosť len zvyšuje. Tým sa však jeho výhody nekončia!

Obrovským plusom zrkadlových povrchov je aj to, že sú odolné proti poškriabaniu, nerobia sa na nich škvrny a len veľmi pomaly ukazujú známky opotrebovania. Tým sa líšia napríklad od dreveného alebo kovového nábytku, ktoré sa opotrebúvajú oveľa rýchlejšie.

Zrkadlové povrchy nie sú však len odolné ale aj nesmierne funkčné. Každý kus zrkadlového nábytku tak okrem svojej hlavnej funkcie (konferenčný stolík, komoda, atď.) prináša aj jednu funkciu bonusovú: môžete ho použiť namiesto zrkadla!

Či už je to za účelom rýchlej kontroly vlasov alebo make-upu, letmý pohľad do zrkadla potrebuje občas každý z nás. Ak na zrkadlo priestor nemáte, vyriešiť to môžete vhodne zvoleným kusom zrkadlového nábytku.

Luxusný zrladlový nábytok Belfry

Obrázok vľavo: Luxusný zrkadlový TV stolík BELFRY | Obrázok vpravo: 1. Dizajnové zrkadlo Luciarr strieborné |  2. Luxusný dvojdverový zrkadlový príborník BELFRY | 3. Luxusný zrkadlový príručný stolík BELFRY

Rozhodli ste sa dať zrkadlovému nábytku šancu?

U nás v Estila nájdete širokú ponuku zrkadlového nábytku od menších stolíkov až po veľké a neprehliadnuteľné zrkadlové postele, knižnice, komody a príborníky.

Nakúpiť u nás môžete aj jedinečné doplnky ako sú dizajnové zrkadlá a nástenné hodiny, zrkadlové podnosy a zrkadlové fotorámiky. Tie sú zároveň aj našimi tipom na originálny darček pre každého s vyberavým vkusom.

Nenašli ste na našej stránke potrebné informácie o produkte? Napíšte nám! Náš tím Estila vám rád poradí, ktorý z našich produktov najlepšie zodpovedá vašim požiadavkám.


tím estila

 

 




Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti