FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný nábytok u vás doma. Inšpirujte sa týmito 10 interiérmi

Luxusný nábytok u vás doma. Inšpirujte sa týmito 10 interiérmi

Páči sa vám luxusný nábytok? Chcete vniesť nádych luxusu aj do svojho bytu, domu alebo kancelárie? Inšpirujte sa nasledovnými interiérmi, ktoré sú skvelým príkladom toho, ako možno vytvoriť luxusný priestor kombináciou originálnych kúskov luxusného nábytku s jedinečnými doplnkami.

Ak sa zaujímate o luxusný dizajnérsky štýl určite viete, že do takéhoto nábytku treba investovať nemalé peniaze. Želaný efekt bohatstva a prepychu však nie je len o množstve drahého nábytku. Rovnako dôležitá je aj harmónia a originalita celého priestoru. Tie sú výsledkom tvorivého procesu, pri ktorom sa treba pohrať s farbami, tvarmi a rôznymi druhmi materiálu. Do takto zladeného interiéru stačí pridať jediný kus exkluzívneho nábytku a razom tým získate vytúženú oázu luxusu.

Vynikajúcou ukážkou takéhoto luxusného kúsku je biela komoda z kolekcie Mondrian vyrobená z masívneho dreva a tvrdeného skla. Komoda pochádza z dielne portugalských dizajnérov, ktorým sa odvážnou kombináciou rôznych materiálov podarilo vytvoriť hotový nábytkársky šperk. 

Komoda sa výborne hodí do svetlých interiérov zariadených v modernom art-deco štýle. Kombinovať ju možno s decentnými zlatými doplnkami. V našom interiéri boli na tento účel zvolené kovové stojany na kvety, geometrické nástenné dekorácie a veľké okrúhle zrkadlo so zlatým mosadzným rámom. Symetrické rozmiestnenie všetkých prvkov dodáva celému priestoru nádych klasickej elegancie.

Bielu komodu Mondrian v symetrickej kompozícii s veľkým zrkadlom uprostred vidíme aj v ďalšom interiéri, kde je súčasťou štýlovej art-deco spálne. Luxusný nábytok v miestnosti dopĺňa biely konzolový stolík, avantgardné zrkadlo so zlatým zdobením a masívna drevená posteľ. Pocit luxusu navodzujú okrem lesku zrkadlových plôch aj zlaté vázy a motívy antiky ako sú sochy a mramorové stĺpy.

Luxusný nábytok kolekcie Mondrian s drahými kovmi

Luxusná moderná art-deco komoda Mondrian


Spálňa však nie je jedinou miestnosťou, v ktorej možno komodu Mondrian použiť. Vďaka svojej funkčnosti a veľkému množstvu úložného priestoru vynikajúco poslúži aj v obývačke či vstupnej hale.

Uprednostňujete tmavšie farby? Ak áno, máme pre vás dobrú správu: v kolekcii Mondrian nájdete aj drevený nábytok v čiernej farbe! Nemáte dostatok miesta na objemnú komodu? V podobnom prevedení u nás nájdete aj konferenčný stolík, toaletný stolík so zrkadlom či niekoľko modelov nočných stolíkov.

Luxusný zrkadlový nábytok so zlatými rúčkami Diamond

Luxusný strieborný príborník s lesklým povrchom a s pozlátenými mosadznými nohami

 

Ďalší kus luxusného nábytku, ktorý si zaslúži vašu pozornosť je príborník Pyrite z kolekcie Diamond. Tento unikátny kúsok vyrobený z nerezovej ocele poteší hlavne milovníkov extravagancie, ktorí sa nezľaknú jeho netradičného tvaru pripomínajúceho kameň drahokamu. Nakoľko príborník stojí na zlatých mosadzných nohách, v tejto farbe odporúčame voliť aj drobný dekor miestnosti. Lesklý povrch príborníka možno kombinovať aj s veľkými zrkadlovými plochami, ktoré sú typickým prvkom art-deco dizajnu.

Luxusná komoda Diamond so zlatými rúčkami a kovaním

Luxusná ametystovo fialová art-deco komoda z masívneho dreva Diamond Amethyst 


Okrem klasických geometrických tvarov sa v art-deco štýle často stretávame aj so zrkadlami v tvare slnka. Takéto zrkadlá skvelo vyniknú aj v spojení s príborníkmi a komodami z kolekcie Diamond. Experimentovať tu môžete aj s farbami, nakoľko kolekcia Diamond ponúka okrem klasiky v podobe bielej, čiernej a striebornej farby aj luxusný nábytok v odtieňoch ružovej, modrej a zelenej.

Luxusný nábytok do spálne v bielo modrej farebnej kombácii

Moderný dizajnový nočný stolík VeronaElegantná masívna vysoká komoda VeronaDizajnová vidiecka skrinka VeronaŠtýlové nástenné zrkadlo Verona


Nie je štýl art-deco pre vás? Preferujete niečo tradičnejšie? Luxusný nábytok nemusí byť len o extravagancii. Prvoradá je jeho kvalita a nadčasovosť. Presne taká je aj elegantná kolekcia Verona z masívneho dreva, ktorá je výsledkom precíznej ručnej výroby reprezentujúcej hru s jemnými líniami a minimalistickým dizajnom. Na obrázku hore vidíme z tejto kolekcie luxusný nábytok do spálne. Konkrétne ide o štýlové nástenné zrkadlo, nočné stolíky, dve vysoké komody so šiestimi zázuvkamidvojdvierkovú skrinku so širokým využitím. Skrinky Verona zapadnú predovšetkým do vidiecky a rustikálne ladených priestorov. Pre modernejší vzhľad možno využiť výraznú azúrovú farbu v spojení s kovovými doplnkami.

Luxusný nábytok do spálne s kovaním z rýdzeho zlata

 Luxusná biela masívna komoda Mondrian

Luxusný nábytok do jedálne v azúrovej farbe

Luxusná klasická vitrína VolgaLuxusné čalúnené kreslo Volga


Vo vyššie zobrazenom interiéri prevláda kombinácia azúrovej farby s modernými kovovými svietidlami. Pre túto luxusnú jedáleň bol zvolený nábytok z kolekcie Volga, ktorá vsadila na klasiku s nádychom inovatívneho dizajnu. Luxusný nábytok do jedálne tu zastupuje drevená vitrína s presklenými dvierkami, ktorú ponúkame vo viacerých farebných prevedeniach. Ľahko ju teda zladíte s akýmkoľvek priestorom. Tri praktické zásuvky a poličky s množstvom úložného priestoru navyše prispievajú k jej širokej využiteľnosti. Oceníte ju preto aj v obývačke, pracovni, či kancelárii.

Luxusný nábytok do jedálne Volga

Masívny luxusný jedálenský stôl VolgaLuxusná čalúnená stolička Luxor


V jedálni či v obývacej izbe ju možno zladiť s jedálenským stolom, konferenčným stolíkom alebo Tv stolíkom z rovnakej kolekcie. Na sedenie môžete zvoliť luxusné čalúnené stoličky Luxor s oválnym operadlom a pohodlnú sedaciu súpravu. Pri výbere sedačky sa nebojte výraznejších farieb. Sedačku môžete dokonca doplniť taburetkou či kreslom v inej, kontrastnej farbe. Na obrázku hore vidíte veľmi vydarenú kombináciu horčicovej rohovej sedačky a taburetky zelenej olivovej farby.

Luxusný nábytok do jedálne z masívneho dreva Moycor

Luxusná elegantná stolička čalúnená MerapiLuxusný jedálenský stôl z masívu Merapi


Kvalitné luxusné kúsky vhodné na zariadenie jedálne nájdete aj v kolekcie MERAPI. Jedálenské stoličky z tejto kolekcie sa vyznačujú najmä svojím čalúnením, ktoré v kombinácii s kvalitným masívnym drevom vytvára skutočne exkluzívny a prepychový dojem. Doplňte tieto stoličky k masívnemu jedálenskému stolu a vaše priestory hneď získajú luxusný nádych koloniálneho štýlu.

Luxusný nábytok do spálne Volga s čalúneným čelom postele

Dizajnová moderná posteľ GenovaLuxusný elegantný nočný stolík Volga


Luxusný nábytok vhodný do spálne nájdete opäť v kolekcii Volga. Príkladom sú drevené nočné stolíky na obrázku hore zdobené precíznym ručným vyrezávaním v rustikálnom štýle. Stolíky skvelo vyniknú pri posteli z masívneho dreva alebo dizajnovej modernej posteli s vysokým čalúneným čelom.

Luxusný masívny nábytok do spálne Merapi Moycor

Luxusné štýlové zadné čelo MerapiLuxusný masívny nočný stolík Merapi, Luxusné štýlové zrkadlo MerapiLuxusná štýlová pohovka z masívu Fashion Merapi


Spálňu si v luxusnom štýle zariadite tiež nábytkom kolekcie MERAPI. Posteľ s exkluzívnym masívnym čelom s elegantným čalúnením bude tvoriť dominantný prvok, ktorý možno doplniť elegantnými nočnými stolíkmi, zrkadlom či luxusným chesterfield kreslom. Takto zladená spálňa nadobudne nádych klasických luxusných víl či mestských palácov minulých storočí.

Luxusný nábytok do jedálne z masívneho dreva Madhu Moyor

Koloniálna luxusná vitrína MADHUMasívna luxusná vitrína MADHUMasívny industriálny konferenčný stolík MADHUKoloniálny TV stolík MADHUMasívny luxusný jedálenský stôl Madhu


Podobným príkladom klasického masívneho nábytku s dôrazom na kvalitu materiálu a spracovania je naša kolekcia MADHU. Luxusný dojem vo vašej obývačke navnadí svojím kvalitným a vkusným dizajom napríklad naša luxusná vysoká vitrína alebo vitrína s posuvnými dvierkami, ktorá okrem skutočne elegantného vzhľadu ponúka bohatý úložný priestor a vďaka skleneným dvierkam tiež možnosť vystavenia rôznych dekorácií. Takýmto spôsobom vo vašom interiéri môžu vyniknúť aj menšie ozdobné predmety, pričom nábytok si zachováva jednoduchosť a eleganciu.

Luxusný nábytok do obývačky v krémovo bielej a mahagónovej farbe Genova

Luxusný TV stolík GenovaŠtýlové prútené kreslo MARRONLuxusný masívny konferenčný stolík Genova


Krásne kúsky luxusného nábytku do obývačky nájdete aj v kolekcii Genova inšpirovanej severotalianskym mestom Janov. V hornej obývačke ju reprezentuje Tv stolík z kvalitného masívu a konferenčný stolík so šikovne skrytou výsuvnou poličkou. Prímorský vzhľad navodzujú aj štýlové prútené kreslá Marron a doplnky v prírodných odtieňoch bielej, hnedej a béžovej farby.

Ktorá kolekcia exkluzívneho nábytku sa vám páčila najviac? Pre viac tipov navštívte náš obchod s nábytkom Estila, kde nájdete luxusný nábytok rôznych dizajnérskych štýlov. K dispozícii sme vám aj v našej showroom v Bratislave. Dizajnovému nábytku sa venujeme od roku 2014, sme preto tým najlepším partnerom pri zariaďovaní vášho interiéru.



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti