FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový biely príborník Industria Durante s tromi dvierkami a skleneným rebrovaným reliéfom 105 cm

EM32172

Príborník Industria Durante v sebe spája elegantnú bielu farbu a jedinečný rebrovaný sklený dizajn. Oceníte tiež bohatý úložný priestor v podobe dvojdverovej a jednodverovej skrinky, ktoré sú predelené policou.

V siluete nábytku a v zdobení dominujú striktné rovné línie, ktoré dodávajú príborníku moderný vzhľad. Zdôrazňujú ho aj použité materiály - kov a sklo. Príjemný kontrast a nádych luxusu prinášajú do dizajnu kovové úchytky v lesklej zlatej farbe. Ich okrúhly tvar s jemným vyrezávaným zdobením a dole smerujúcou rúčkou v tvare slzy má až klasický vzhľad. Kombinácia zlatej, bielej a skla je univerzálna a pôsobí nadčasovým dojmom.

Konštrukcia príborníka je zhotovená z bieleho lakovaného kovu. Výplne dvierok a bočných stien sú z pevného a odolného bezpečnostného skla. Jeho povrch je upravený drážkovaným reliéfom, ktorý mu dodáva polopriehľadný charakter. Pri uložení predmetov so zaujímavou siluetou či vo výrazných farbách tak môžete vytvoriť v miestnosti originálny vizuálny prvok.

Hodí sa do moderne zariadených jedální, kde ho môžete doplniť jedálenským stolom so sklenenou vrchnou doskou. Elegantná biela farba skvele doplní aj nábytok v art deco štýle so zlatými kovovými nožičkami, ktoré sa prepoja s úchytkami. Pre zdôraznenie luxusného dizajnu môžete tiež pridať dekorácie alebo lampu s metalickou zlatou podstavou.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

218,35 € s DPH

Znížená cena!

239,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Biela ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Moderné vitríny ►Moderné príborníky a komody