FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny nástenný regál Industria Marble v antracitovej čiernej farbe s policami s mramorovým dizajnom 75 cm

EM32125

Nástenný regál Industria Marble vás očarí svojím čistým moderným dizajnom. Asymetrické rozmiestnenie políc z neho robí nie len praktický úložný priestor, ale tiež zaujímavý nástenný dekoratívny prvok. 

Konštrukcia regála je zhotovená z kovu a dominujú jej štíhle rovné línie. Atypické predelenie úložného priestoru vytvára miesto na predmety rozdielnych veľkostí. Pridaním rôznych doplnkov, ako napríklad sošiek, svietidiel, nádob, či zelených rastlín môžete vytvoriť originálne nástenné zátišie odrážajúce vašu kreativitu.

Police sú vyrobené z lakovaného dreva s povrchovou úpravou s mramorovým dizajnom. Nábytku dodáva nádych luxusu a umožňuje vám kombináciu s ďalšími kúskami s mramorovými detailmi alebo lesklými metalickými prvkami.

Regál sa hodí do obývačky zariadenej v industriálnom štýle, kde ho môžete doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Industria Marble, ktorú nájdete v našej ponuke. Svojím jedinečný tvarom tiež oživí moderne zariadenú pracovňu. Pri neutrálnych farbách vynikne mramorová kresba políc, no antracitová čierna farba vám umožňuje pridať aj výraznejšie farebné akcentové prvky.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

100,05 € s DPH

Znížená cena!

109,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Marble

Podobný tovar v kategórií Poličky

Podobné produkty Knižnice a regály z kovu

►Luxusné knižnice a regály ►Štýlové a dizajnové poličky ►Industriálny nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Kolekcia dizajnového nábytku Industria Marble



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti