FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný obdĺžnikový industriálny jedálenský stôl Inar s masívnou hnedou doskou a čiernou kovovou konštrukciou 280 cm

EM32278

Luxusný jedálenský stôl Inar sa nesie v industrálnom štýle s mohutnou konštrukciou, ktorý zadapne do vašej jedálne v rovnakom industrálnom štýle. 

Stôl je obdĺžnikového tvaru s ostrými hranami. Na povrchu dosky je viditeľná dyha z borovicového dreva, ke sa strieda tmavá a svetlá farba dreva. Na krajoch a v strede sú priečne uložené masívne laty v tmavej hnedej farbe, ktoré sú doplnené o pozdĺžne uložené laty v svetlej hnedej farbe. Vizuál dosky vďaka týmto latám sa mierne nesie vo vidieckom štýle. Nožičky sú vyrobené z mohutnej čiernej matnej kovovej konštrukcie, ktoré sa navzájom krížia a sú spojené jednou kovovou tyčou v mieste spomínaného kríženia. Za stôl pohodlne usadíte až desať osôb. 

Jedálenský stôl sa hodí do jedální v industriálnom štýle, poprípade s vidieckým nádychom s nábytkom s kovovou čiernou konštrukciou alebo s nábytkom z tmavšieho masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 399,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Vidiecky štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly