FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna jedálenská stolička Heriss s béžovým čalúnením z masívu 104 cm

EM31742

Luxusná rustikálna pracovná stolička s béžovým čalúnením z masívu predstavuje kombináciu pohodlia, elegancie a tradičného štýlu. Béžové čalúnenie, ktoré pokrýva sedák aj operadlo, pridáva tejto stoličke nadčasovú estetiku a zaisťuje vysokú úroveň pohodlia počas dlhých hodín práce alebo štúdia. Farebné prevedenie čalúnenia je možné vybrať podľa vzorkovníka.

Nožičky stoličky sú úzke, dlhé a na vrchnej časti mierne zaoblené. Ide o dizajn ktorý je inšpirovaný klasickým a starožitným nábytkom podľa tradičného výrobcu nábytku chipendale z 18 storočia z čias rokoka a neoklasicizmu, ktorý je možné nájsť na starožitnom nábytku z týchto čias, čo je známe aj pod pojmom cabriolove nožičky, ktoré patria k symbolom nábytku z 18 storočia čo dodáva celkovej konštrukcii jemnú eleganciu a vizuálnu ľahkosť. Tento štýl nožičiek nie lenže podporuje stabilnú a pevnú oporu, ale tiež odráža estetickú finesu a detailné prepracovanie charakteristické pre luxusný nábytok.

Operadlo stoličky je navrhnuté s oblým tvarom, ktorý nielenže zlepšuje vizuálny dojem, ale tiež poskytuje optimálnu oporu chrbta, čím zvyšuje pohodlie pri sedení. Tento ergonomický dizajn umožňuje dlhodobé sedenie bez pocitu nepohodlia alebo únavy.Je decentne vyzdobené ručne vyrezávaným ornamentom v tvare kvetu, čo dodáva stoličke starožitný nádych.

Stolička z masívu s béžovým čalúnením je nielen praktickým, ale aj výrazným dekoratívnym prvkom, ktorý môže obohatiť akýkoľvek pracovný priestor  či už ide o domácu kanceláriu alebo profesionálnu pracovňu. Jej štýlový dizajn a kvalitné prevedenie z nej robia ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú spojenie pohodlia, funkčnosti a estetickej krásy.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

795,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Klasické ►Bez opierok ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Drevené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti