FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná rustikálna knižnica Hebert z masívu s vyrezávaným barokovým zdobením 203 cm

EM31749

Luxusná rustikálna knižnica z masívu od talianskýc majstrov ponúka perfektné spojenie tradičnej elegance a praktickej funkcionality. S tromi priestrannými policami poskytuje dostatok miesta na ukladanie kníh, dekorácií alebo akýchkoľvek iných cenností, ktoré chcete mať pekne na obzore a zároveň v bezpečí.

Stojí na úzkych, nízkych nožičkách, ktoré nie sú len praktickým základom, ale aj elegantným dizajnovým prvkom. Tieto nožičky sú obohatené o dekor, ktorý je ručne vyrezávaný do dreva a môže byť zvýraznený odlišnou farbou napriklad v zlatej patine. ktorý pridáva knižnici výrazný charakter a zdôrazňuje jej luxusný rustikálny štýl. Tento dekor nie len zvýrazňuje krásu prírodného dreva, ale tiež dodáva celému kúsku nádych aristokratickej noblesy.

Kovový dekor sa nachádza nielen na nožičkách, ale je umiestnený aj v hornej časti knižnice, čím vytvára koherentný a dokončený vzhľad. Táto pozornosť k detailom a harmonická kombinácia materiálov z nej robia skutočné umelecké dielo, ktoré okamžite upúta pozornosť v každej miestnosti. Nožičky stola sú bohato zdobené ručným vyrezávaním, tvarované v štýle cabriolových nožičiek (cabriole legs) ktoré boli obľúbené najmä v minulých storočiach a celkovo stolu dodávajú historizujúci starožitný barokový nádych.

Táto knižnica je ideálnym riešením pre milovníkov kníh a talianskeho dizajnu, ktorí si cenia kvalitu a štýl. Jej robustná konštrukcia z masívu zaručuje, že bude slúžiť svojmu účelu mnoho rokov, zatiaľ čo jej estetická stránka obohatí interiér o prvok tradičnej talianskej krásy a rustikálneho šarmu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 995,00 € s DPH

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Knižnice

Podobné produkty Knižnice a regály z kovu

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti