FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná knižnica Vita Naturale z dreva hnedá 180cm

EM31766

Moderná knižnica z kolekcie nábytku Vita Naturale predstavuje dokonalé spojenie elegancie, funkčnosti a kvality, vďaka čomu podčiarkne taliansky dizajn Vášho interiéru.

Luxusná knižnica Vita Naturale disponuje konštrukciou a drevenými policami, obohatenými o kvalitné orechové dyhovanie v prírodne hnedej farbe. Drevené prevedenie doplnia vertikálne dosky so sivým až krémovo bielym matným povrchomoceľová konštrukcia v čiernom epoxidovom prevedení, vďaka čomu vznikne jemný nádych industriálneho štýlu.

Knižnica Vita Naturale je navrhnutá tak, aby poskytovala dostatok priestoru na uloženie kníh, dekorácií či iných predmetov, čím sa stáva nielen estetickým, ale aj praktickým doplnkom pre Váš moderný interiér.

Luxusná knižnica Vita Naturale je ideálny moderný nábytok pre Vašu domácnosť, kde spája pôsobivý taliansky štýl a estetiku s praktickou funkčnosťou. Pretransformujte Vašu obývačku, pracovňu alebo Vaše kancelárske priestory s modernou knižnicou Vita Naturale.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 539,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Otvorený ►Bez nožičiek ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti