FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný hnedý regál Vita Naturale s chrómovou konštrukciou 170cm

EM30590

Doprajte si moderný taliansky dizajn s luxusným regálom Vita Naturale, ktorý je dokonalým doplnkom do vašej modernej obývačky. Regál Vita Naturale sa chváli elegantným moderným vzhľadom s originálnou štruktúrou políc s viditeľnou kresbou dreva. Naturálny vzhľad s dôrazom na drevené línie je dosiahnutý vďaka orechovému dyhovaniu. Drevené police regálu Vita Naturale doplní pochrómovaná konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele. Kombinácia dreva a chrómu vytvára jedinečný kontrast, ktorý zvýrazňuje moderný dizajn tohto regálu a zároveň dodáva vášmu interiéru nádych talianskej elegancie.

Vďaka svojmu všestrannému a funkčnému charakteru môže knižnica Vita Naturale bez problémov zapadnúť do akéhokoľvek typu obývačky, jedálne alebo kancelárie. Jej modulárny charakter vám umožní kombinovať knižnicu Vita Naturale podľa vašich potrieb, vďaka čomu sa dokonale hodí do vášho moderného priestoru.

Vďaka svojmu kvalitnému vyhotoveniu vám regál Vita Naturale zaručí dlhodobú životnosť, ktorá vám zaručí že sa na tento jedinečný kúsok môžete spoľahnúť. Nevšedný tvar políc a chromovej konštrukcie v tvare písmena "S" vám prinesie do vášho domova osobný nadčasový nádych a zároveň poskytuje praktickosť a funkčnosť.
Táto originálna knižnica s moderným dizajnom je verná najnovším trendom v oblasti nábytku, vďaka čomu sa stane nevyhnutným kúskom pre tých, ktorí hľadajú vo svojich domovoch nádych modernej elegancie. Investujte do regálu Vita Naturale a získajte výrazný kúsok, ktorý vnesie teplo a priestrannosť do každej miestnosti vášho domova a pozdvihne dizajn vášho interiéru na vyššiu úroveň.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 629,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Otvorený ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti