FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vitrína Laticia Blanca vo vidieckom štýle so sklenenými dekorovanými dvierkami z masívneho dreva v bielej farbe 190 cm

EM31723

Oživte váš interiér s našou vitrínou Silis vo vidieckom štýle, ktorá sa vyznačuje jedinečným dizajnom a kvalitnými materiálmi. Vitrína je vyrobená z masívneho dreva a dostupná je v elegantnej bielej farbe, čo dodáva vášmu domovu svieži a klasický vzhľad. Vitrína obsahuje štyri police, ktoré sa uzatvárajú dekorovanými dvierkami s tvrdeného skla a núdzovej kovovej rukoväti.

Drevené dvierka vitríny majú prekrížený dizajn, ktorý dodáva nábytku rustikálny a vidiecky charakter. Sklenená výplň umožňuje elegantné vystavenie dekoračných predmetov, porcelánu či ďalších cenných kúskov, čím vytvára vizuálny zážitok a pridáva šarm vášmu interiéru. Ideálne vitrína zapasuje do jedálenských priestorov či obývacích izieb.

Obdĺžnikový tvar vitríny pridáva do vášho priestoru harmonický a vyvážený prvok. Funkcionalita a estetika sa spájajú v tomto nábytkovom kúsku, ktorý je nielen praktickým úložným riešením, ale aj dekoratívnym prvkom vášho interiéru.

Vitrína vo vidieckom štýle so sklenenými dvierkami v bielej farbe je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu tradičného dizajnu a kvality. Pridajte do svojho domova charakter a štýl s touto pôvabnou vitrínou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 190,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Vitríny

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné vitríny ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti