FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný okrúhly konferenčný stolík Laticia Blanca s dekoratívnou konštrukciou vo vidieckom štýle bielej farby 100 cm

EM31843

Okrúhly konferenčný stolík Laticia Blanca s dekoratívnou konštrukciou vo vidieckom štýle bielej farby prináša do vášho interiéru nezameniteľný šarm a eleganciu.
Jeho kruhový tvar a dekorovaná konštrukcia dodávajú tomuto stolíku osobitý charakter, zatiaľ čo biela farba pridáva do miestnosti pocit priestrannej svetlosti a čistoty. Tento stolík je ako stvorený na to, aby bol centrálnym bodom vášho obývacieho priestoru, kancelárie alebo salónika, kde sa stretávate s rodinou a priateľmi. Vrchná doska stolíka je okrúhleho tvaru s náterom, ktorý mu dodáva vintage nádych. Dominantou je práve dekoratívna koštrukcia tvorená z prekrížených dosiek uložených po celom obvode vrchnej časti stolíka. Jeho ručné spracovanie zaručuje kvalitu a zvyšuje tak estetickú hodnotu tohto nábytoku. 
Svojím jedinečným dizajnom a výnimočným štýlom stolík Laticia Blanca prinesie do vášho interiéru dotyk elegancie a štýlového pôvabu. Nechajte sa unášať jeho kúzlom a užívajte si príjemné chvíle s rodinou a priateľmi pri tomto nádhernom kúsku nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

869,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Okrúhle konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti